Skip to main content

Werken bij RWG

Werken op een bijzondere plek

Bij RWG werk je op een van 's werelds meest geavanceerde terminals. Het team is jong en divers. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je beslist zelf mee over de manier waarop jij wil groeien.

Bijzonder werk op een bijzondere terminal

Impact

Werken bij RWG betekent werken op een terminal die wereldwijd toonaangevend is. Met 300 gedreven collega’s ben je verantwoordelijk voor de overslag van miljoenen containers. Onze 24/7 structuur brengt een opwindende dynamiek met zich mee, waardoor geen dag hetzelfde is. Meer weten over onze terminal klik hier.

 

Goede sfeer, Rotterdamse mentaliteit

Cultuur

Bij RWG maak je deel uit van een jong, dynamisch, en divers team. Je werkt in een geavanceerde en hoog geautomatiseerde omgeving. De lijntjes zijn kort en de communicatiestijl is Rotterdams direct. We dagen je uit om actief mee te denken over onze ontwikkeling en over die van jou. Interesse? Bekijk de vacatures of stuur direct een open sollicitatie.

Open sollicitatie

"Ik zorg voor een efficiënt logistiek transport op de terminal door systemen te monitoren. Geen dienst is hetzelfde en dat maakt het interessant."

Jeffrey, Senior Dispatcher

 "Bij een storing kom ik direct in actie. Om de storing op te lossen heb je veel specifieke kennis nodig. Bij RWG krijg ik de juiste opleiding."

Michael, Electrical Engineer

"Ik registreer en monitor alle storingen en werk nauw samen met de Technische Dienst en IT. Ook geef ik werkvergunningen af. Een afwisselende baan!"

Johan, Process Controller Equipment

"De IT wereld staat nooit stil, net zo min als RWG. Ik controleer en verbeter dagelijks onze IT infrastructuur. De dynamiek bij RWG spreekt mij aan."

Tim, IT System Engineer

“Als Supervisor Operations ben ik eindverantwoordelijk voor het dagelijkse primaire proces op de terminal. Samen met mijn team streven wij elke werkdag naar maximaal resultaat op een zo veilig en efficiënt mogelijke manier."


 

Peter, Supervisor Operations

"Elke dag stappen zetten in een unieke werkomgeving en samen met mijn team impact hebben op de terminal operatie - dat maakt werken bij RWG niet alleen uitdagend en boeiend, maar ook gewoon ontzettend leuk!"

Dominic, Supervisor Planning & Control

Leren en ontwikkelen bij RWG

BBL-en Stageplaatsen

Wil jij aan de slag bij RWG zodat je een vliegende start met je carrière kunt maken? Wij bieden elk jaar verschillende BBL- en stageplaatsen aan! Ga aan de slag als BBL-leerling storingsmonteur en ontwikkel je zelf tot volwaardig storingsmonteur. Of volg jij een operationele haven opleiding en kom je bij ons werken als leerling Remote Operator? Daarnaast kan je bij ons stage lopen, afhankelijk van jouw opleiding en stage opdracht bekijken wij de mogelijkheden bij RWG. Wij geloven in jouw potentieel en investeren graag in jouw groei. Bekijk nu de vacatures voor BBL- en stageplaatsen en solliciteer. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie en laten we samen kijken wat de mogelijkheden zijn!

Voor vragen kun je mailen naar recruitment@rwg.nl of bel naar 010 74 22 000