Wat biedt RWG?

RWG staat voor openheid, ruimte voor vernieuwing en samen werken aan een avontuur. RWG is een jong, innovatief bedrijf dat nieuwe standaarden zet op het gebied van op- en overslag van containers.

Bij RWG maak je deel uit van de meest efficiënte, duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld. Je kunt meegroeien en van betekenis zijn voor de organisatie. En daarmee ook voor de Rotterdamse haven, de Nederlandse economie en de internationale handel. De RWG-terminal is een van de toonaangevende hubs in de wereld, een inspirerend voorbeeld voor andere landen en bedrijven. 

Veilig

RWG is ‘serious about safety’. Veiligheid betekent voor het bedrijf het in acht nemen van alle mogelijke veiligheidsmaatregelen, het gericht trainen van de medewerkers en een ’fail-safe’ ontwerp. Dit houdt in dat het falen van een systeem nooit kan leiden tot een onveilige situatie. Er zijn bovendien strikte procedures en instructies van kracht en door de vergaande automatisering is het operationele proces zoveel mogelijk gescheiden van menselijke aanwezigheid. Op deze manier wordt ieder mogelijk risico tot een absoluut minimum beperkt.

Ontwikkel jezelf

Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden biedt RWG je de kans om jezelf te ontwikkelen. RWG biedt gerichte opleidingen om met de meest geavanceerde technologie te leren werken. In een gedegen inwerkperiode leer je de ins en outs van de terminal. Het meeste leer je al doende. RWG geeft je alle ruimte om je de werkzaamheden eigen te maken en je wordt uitgenodigd om mee te denken over je eigen ontwikkeling.

RWG investeert in zijn mensen. Bij RWG staat ontwikkeling hoog in het vaandel en de organisatie biedt de medewerkers dan ook doorstroommogelijkheden. Bij openstaande vacatures wordt eerst intern gekeken naar potentiële kandidaten. Zo wordt maximaal ingespeeld op het talent dat RWG in huis heeft.

Een unieke ervaring

Tot slot biedt RWG je een unieke ervaring. Werken op de nieuwe containerterminal op Maasvlakte 2 geeft een machtig gevoel. Het imposante van het nieuwe land aan zee, gecombineerd met de grootsheid en allure van de hedendaagse internationale scheepvaart.