Partners

RWG is een internationaal consortium dat bestaat uit vier wereldwijd opererende containerrederijen - APL, MOL, HMM en CMA CGM - en terminaloperator DP World.

 

APL

APL is een van 's werelds meest toonaangevende rederijen die zorgt voor alomvattende services op het gebied van containertransport via haar globale netwerk naar meer dan vijftig bestemmingen wereldwijd.

MOL

De Japanse rederij Mitsui O.S.K. Lines (MOL)  opereert als multimodale transportonderneming en biedt diverse transportoplossingen door middel van een uitgebreid netwerk van diensten en hoogstaande service. De grenzeloze activiteiten worden ondersteund door jarenlange expertise en innovatieve technologische oplossingen.

HMM

De Zuid-Koreaanse rederij Hyundai Merchant Marine (HMM), met een wereldwijd netwerk van supply chain diensten dat meer dan 50 zeeroutes en ruim 100 havens omvat, werkt strategisch samen met bedrijven die goederen over zee laten transporteren "to carry the future". HMM streeft innovatie en uitbreiding van service na en biedt supply chain oplossingen op maat voor droge bulk, gekoelde en andere specifieke lading.

CMA CGM

CMA CGM is een vooruitstrevende, wereldwijd opererende rederij. Met 470 schepen doen zij meer dan 400 havens in de wereld aan, op alle vijf de continenten. In 2014 vervoerde de rederij 12,2 miljoen TEU. CMA CGM groeit en innoveert continu, om zo hun klanten nieuwe logistieke oplossingen te kunnen bieden over land en over zee.

DP World

DP World is toonaangevend op het gebied van wereldwijde handel en is een integraal onderdeel van de supply chain. Hun toegewijde team van ruim 58.500 medewerkers uit 190 business units in 68 landen verspreid over zes continenten onderhoudt langdurige relaties met overheden, rederijen, importeurs en exporteurs, gemeenschappen en vele andere belangrijke belanghebbenden in de wereldwijde supply chain om zo van toegevoegde waarde te zijn en kwaliteitsservice te kunnen bieden, zowel nu als in de toekomst.