Maintenance Engineer

Functie

Ben jij een ambitieuze Maintenance Engineer die op zoek is naar een uitdagende en veelzijdige rol? Dan is RWG op zoek naar jou! Als Maintenance Engineer ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van de onderhoudsorganisatie van het equipment op onze terminal. Je werkt nauw samen met Technisch Specialisten, Reliability Engineer en Werkvoorbereiding om ervoor te zorgen dat het uit te voeren onderhoud in de toekomst stabiel verloopt 

Als Maintenance Engineer voer je analyses uit op basis van de prestaties van onze assets en onderhoudsrapportages. Met jouw scherpe blik en expertise kom je tot de juiste onderbouwing voor verbetervoorstellen, die de efficiëntie en betrouwbaarheid van onze assets verbeteren. 

Je ontwikkelt en beheert de richtlijnen en processen voor de uitvoer van het onderhoud, waarbij je altijd streeft naar de hoogste kwaliteit. Bij meer complexe onderhoudsvraagstukken adviseer jij de afdeling met specifieke methodieken en expertise. Je vertaalt de onderhoudsdoelstellingen en terminalprestaties naar onderhoudsconcepten en houdt rekening met de geldende normen, wetgeving en QHSSE-richtlijnen.

Tot slot onderhoud je het contact met leveranciers met betrekking tot het onderhoud van onze assets en voorzie je interne en externe engineers van werkinstructies.

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat heeft minimaal hbo werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding richting Elektrotechniek, Mechatronica, werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en aantoonbare ervaring in beheer en onderhoud of je kunt de functie snel eigen maken. Verder heb je kennis van EAMS/CMMS en analyse tools zoals Power-Bi, en ben je bekend met methodieken als FMECA en RCA.

Aanbod

RWG biedt je een unieke ervaring. Je komt werken op de meest efficiënte, duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld. Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden biedt RWG je de kans om jezelf te ontwikkelen. RWG biedt gerichte opleidingen om met de meest geavanceerde technologie te leren werken. Tijdens een inwerkperiode leer je de ins en outs van de terminal. Het meeste leer je al doende. RWG geeft je alle ruimte om je de werkzaamheden eigen te maken en je wordt uitgenodigd om mee te denken over je eigen ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden bestaan uit: 

• Een brutosalaris van max. €6.700,- per maand op basis van 38,75 uur per week; 

• 8% vakantiegeld; 

• Variabele prestatiebonus; 

• Winstuitkering; 

• Reiskostenvergoeding; 

• Pensioenregeling; 

• Bijdrage in ziektekosten. 

Sollicitatie

Heb jij zin om bij te dragen aan de optimalisatie van onze terminal en jezelf verder te ontwikkelen? Solliciteer dan nu via onze website en word onderdeel van het RWG-team!

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure. 

Vragen over deze functie? Neem gerust contact op met onze afdeling Recruitment via recruitment@rwg.nl.

Solliciteer nu