Operations Expert

Functie

Werken aan procesoptimalisatie bij een van de meest geautomatiseerde en innovatieve containerterminal ter wereld? Ter uitbreiding van het Afdeling Operations zijn wij op zoek naar een Operations Expert. Een nieuwe functie waarin je de vertegenwoordiger bent voor Operations als het gaat om Engineering, IT en TOS gerelateerde zaken.  Krijg jij energie van procesverbetering en kennisoverdracht? Lees dan snel verder. 

Als Operations Expert ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van medewerkers bij het gebruik van systemen en nieuwe functionaliteiten en coach jij hen om hun kennis te vergroten en efficiënter te werken. Daarnaast voer je audits uit en zorg je voor procesverbeteringen op basis van de LEAN-methodiek. Naast je collega’s binnen de Afdeling Operations, werk je ook nauw samen met collega’s van de afdelingen Engineering en IT. Je standplaats is de RWG-terminal op de Tweede Maasvlakte, en rapporteert aan de Supervisor Process Optimization. 

Functie-eisen

Om deze uitdagende rol succesvol uit te voeren, is het belangrijk dat je relevante werkervaring hebt als planner, dispatcher of een andere functie waaruit blijkt dat je relevante werkervaring hebt opgedaan op een (container)terminal.Je werkervaring is aangevuld met een afgerond hbo-diploma. Je hebt kennis van Terminal Operating Systemen en bent in staat om deze kennis over te brengen aan anderen. Daarnaast heb je ervaring met LEAN en kun je dit toepassen in het verbeteren van processen. 

Aanbod

RWG biedt je een unieke ervaring op de meest efficiënte, duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld. Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden biedt RWG je de kans om jezelf te ontwikkelen. RWG biedt gerichte opleidingen om met de meest geavanceerde technologie te leren werken. In een uitgebreid, intern inwerktraject leer je de ins en outs van de terminal. Het meeste leer je al doende. RWG geeft je alle ruimte om je de werkzaamheden eigen te maken en je wordt uitgenodigd om mee te denken over je eigen ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden bestaan uit: 

  • Een bruto basissalaris van max. € 5.220, - op fulltime basis; 
  • 8% vakantiegeld; 
  • Max. 10% variabele prestatiebonus; 
  • Winstdelingsregeling; 
  • Pensioenregeling; 
  • Reiskostenvergoeding, maximaal € 200,00 netto per maand; 
  • Een opleidingstraject afhankelijk van jouw ambities en ervaring; 
  • Een team van collega’s waar je op kunt bouwen en waardoor je elke dag met plezier naar je werk gaat! 

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature, dan nodigen we je van harte om te solliciteren via onderstaande sollicitatie button. Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief. Wij nemen contact met je op over het verdere vervolg. Dit kan een uitnodiging tot een sollicitatiegesprek op locatie zijn en waarbij een uitvoerig selectie assessment onderdeel van het sollicitatieproces kan zijn. Als je uiteindelijk in dienst komt is het vereist om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen. We werven voor deze vacature intern en extern.  

Solliciteer nu