HR Business Partner

Functie

HR Business Partner bij Rotterdam World Gateway (RWG) betekent dat dat jij je bezig houdt met het verder optimaliseren van HR. De basis voor een gedegen HR afdeling is gelegd, wij zijn trots op wat wij hebben bereikt. De terminal en onze afdelingen werken op volle toeren. Nu heeft de organisatie behoefte aan verdieping op de thema’s Performance Management, Recruitment en Training & Development. Daarnaast maak jij als HR Business Partner direct impact als sparringpartner voor leidinggevenden. 

Je bent als HR Business Partner verantwoordelijk voor een goede advisering en ondersteuning bij de ontwikkeling en uitvoering van het personeel- en organisatiebeleid binnen RWG. Je levert op tactisch en operationeel niveau een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling en uitvoering van het HR beleid.

Het HR team bestaat uit 4 collega’s: de HR Manager, een HR Business Partner die met je de workload zal verdelen en twee HR Officers. Je maakt onderdeel uit van een gedreven en gezellig team, waar collega’s op elkaar kunnen bouwen.

Functie-eisen

RWG kenmerkt zich als een organisatie met een goede werksfeer, platte structuur en waar ambitie en ontwikkeling centraal staan. Omdat de HR Business Partner een vrij zelfstandige functie is, vinden wij het fijn als je het volgende meebrengt:

 • Een HBO diploma richting P&A/HRM, zodat je de verdiepingsslag kan maken;
 • Interesse in en ervaring met Performance Management, Recruitment en Training & Development;
 • Affiniteit met de transport- en/of logistieke sector binnen een 24x7 omgeving. Dit kan het makkelijker maken om te schakelen met de vrij specialistische afdelingen bij RWG;
 • Een pragmatische en resultaatgerichte instelling;
 • Rijbewijs en eigen vervoer. Jouw standplaats is in het kantoor aan de Waalhaven in Rotterdam, waarbij je op regelmatige basis ook de RWG terminal op Maasvlakte 2 bezoekt.
 • Fulltime beschikbaarheid. Werk jij liever parttime dan is dit ook bespreekbaar (minimaal 4 dagen p.wk).  

De klik met het team en de organisatie is doorslaggevend in het maken van de match. Denk jij dat die klik er is? Wij zijn benieuwd naar jou! 

Aanbod

Een unieke werkervaring bij de meest efficiënte, duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld. Dat kan een eerste of volgende stap zijn als HR Business Partner. RWG geeft jou namelijk de ruimte om je als professional verder te ontwikkelen. Je mag zelf nadenken hoe je dit wil vormgeven. Door bijvoorbeeld training-on-the-job, het volgen van een cursus, opleiding of coaching. Samen met de HR manager stippel je jouw route uit.

De arbeidsvoorwaarden van RWG worden door onze medewerkers als goed en marktconform ervaren. De arbeidsvoorwaarden bestaan onder andere uit:

 • Een bruto maandsalaris op basis van een fulltime aanstelling (38,75 uur) tussen € 4.000,- tot € 5.000,- per maand, afhankelijk van je ervaring;
 • Vakantiegeld en 28 vakantiedagen per jaar;
 • Reiskostenvergoeding en een zakelijke kilometer vergoeding voor ritten naar de terminal;
 • Variabele prestatiebonus en een winstuitkering;
 • Pensioen;
 • Bijdrage in ziektekosten.

Sollicitatie

Enthousiast geworden van deze vacature? Vertel het ons door te reageren op de vacature. Wil je eerst nog meer weten? Bel of mail ons via recruitment@rwg.nl of 010-7422000

Hoe ziet het sollicitatieproces er verder uit?

Na een cv screening nodigen wij geselecteerde kandidaten uit voor een 1e gesprek met de HR Business Partner en de recruiter.  In het 2e gesprek maak je ook kennis met de andere HR teamleden en een manager uit de business. Als je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel ontvangt dan word je ook uitgenodigd voor een pre-employmentscreening, inclusief aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zowel het rapport van de pre-employmentscreening als de VOG zijn onderdeel van de selectieprocedure.

RWG hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. Iedere kandidaat is meer dan welkom om te solliciteren op deze vacature.

Solliciteer nu