Data Control & Gate Medewerker

Functie

Als Data Control & Gate Medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van los- en laadinformatie binnen het terminalsysteem. De verwerking verloopt grotendeels geautomatiseerd via elektronisch berichtenverkeer, hierop voer je controles uit. Naast de elektronische verwerking van alle berichten, verwerk je op aangeven van onze klanten en gebruikers ook handmatig mutaties op de laad- en losgegevens. Je onderhoudt zelfstandig contacten met klanten en gebruikers, zowel op lokaal als regionaal niveau.

Naast administratieve werkzaamheden behoren ook taken rondom het gate proces tot je takenpakket. Denk hierbij aan administratie, inspectie en controle via camerabeelden van containers die per truck worden aan- en afgeleverd.

Alle werkzaamheden voer je vanaf kantoor uit, waarbij je veelvuldig telefonisch en per e-mail contact legt met klanten en gebruikers van onze containerterminal.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 3 opleiding in logistiek administratieve richting;
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan bijvoorkeur binnen de containerlogistiek;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift;
  • Je bent communicatief sterk en uiterst secuur in je werk;
  • Je bent een evenwichtige en stressbestendige teamspeler die resultaat- en klantgericht te werk gaat;
  • Je bent bereid om in een dag-/avonddienst en volcontinudienst te werken;
  • Je beschikt over rijbewijs A of B en eigen vervoer.

Aanbod

RWG biedt je een unieke ervaring. Je komt werken bij een van de meest efficiƫnte, duurzame en innovatieve containerterminals ter wereld. Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden biedt RWG je de kans om jezelf te ontwikkelen. In een gedegen inwerkperiode leer je de ins en outs van de terminal. Het meeste leer je al doende. RWG geeft je alle ruimte om je de werkzaamheden eigen te maken en je wordt uitgenodigd om mee te denken over je eigen ontwikkeling.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt solliciteren via onderstaande link. Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief.

RWG hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. Iedere kandidaat is meer dan welkom om te reageren op deze vacature.

Solliciteer nu