HR Adviseur

Functie

Als HR Adviseur kan jij echt het verschil maken bij RWG. Je functie bevat namelijk alle aspecten van het HR vak en gezien het innovatieve en ambitieuze karakter van de organisatie is er voldoende ruimte om te groeien in de functie.

Je bent als HR Adviseur verantwoordelijk voor een goede advisering en ondersteuning bij de ontwikkeling en uitvoering van het personeel- en organisatiebeleid binnen RWG. Je levert op tactisch en operationeel niveau een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling en uitvoering van het HR beleid.

Je bent als generalist werkzaam in de volle breedte van HR, dus vraagstukken op het gebied van Performance Management, Recruitment, Employee Benefits, Verzuimmanagement en Training & Development komen allemaal op je pad. Je bent de vraagbaak en sparringpartner van managers van onder andere de afdelingen: IT, Engineering & Operations.

Het HR team bestaat uit 4 collega’s: de HR Manager, een HR Adviseur die met je de workload zal verdelen en twee administratieve HR medewerkers. Je maakt onderdeel uit van een gedreven en gezellig team, waar collega’s op elkaar kunnen bouwen.

Jouw standplaats is in het kantoor aan de Waalhaven in Rotterdam, waarbij je op regelmatige basis ook de RWG terminal op Maasvlakte 2 bezoekt.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op HBO niveau richting P&A/HRM;
  • Je hebt kennis van en ervaring met operationele en beleidsmatige HR onderwerpen zoals hierboven genoemd;
  • Je hebt ruime relevante werkervaring in een soortgelijke functie, zodat je zelfstandig aan de slag kan;
  • Het is een pré als je kennis en ervaring hebt in de transport- en/of logistieke sector binnen een 24x7 omgeving;
  • Je bent pragmatisch en resultaatgericht ingesteld en beschikt over sociale vaardigheden met een goed gevoel voor verhoudingen;
  • Je hebt goede communicatieve skills (NL & ENG);
  • Je bent fulltime beschikbaar en hebt beschikking over rijbewijs A/B en eigen vervoer.

Aanbod

RWG biedt je een unieke ervaring. Je hebt de mogelijkheid om te werken bij de meest efficiënte, duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld.

Met marktconforme arbeidsvoorwaarden, het fulltime startsalaris ligt tussen € 4.000,- tot € 4.500,- bruto per maand en daarnaast ontvang je vakantiegeld, 28 vakantiedagen per jaar, reiskostenvergoeding, variabele prestatiebonus en een mogelijke winstuitkering. Daarnaast biedt RWG je veel ruimte om jezelf als professional verder te ontwikkelen. Je mag zelf nadenken hoe je dit wil vormgeven. Door bijvoorbeeld door training-on-the-job, het volgen van een cursus, trainingen, opleiding of coaching. Samen met de HR manager stippel je jouw route uit.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via de knop "solliciteer nu". Dan upload je gemakkelijk jouw cv en motivatiebrief en gaan we ermee aan de slag.

Hoe ziet het sollicitatieproces er verder uit?

Na een cv screening nodigen wij geselecteerde kandidaten uit voor een 1e gesprek met de HR Manager en HR Adviseur. In het 2e gesprek maak je ook kennis met de administratieve HR medewerkers. Als je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel ontvangt dan word je ook uitgenodigd voor een pre-employmentscreening, inclusief aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zowel het rapport van de pre-employmentscreening als de VOG zijn onderdeel van de selectieprocedure.

RWG hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. Iedere kandidaat is meer dan welkom om te solliciteren op deze vacature.

Solliciteer nu