Dispatcher

Functie

Als Dispatcher (Waterside & Landside) coördineer en monitor je de logistieke activiteiten op de terminal. Je zorgt ervoor dat de terminal operatie tijdig en volgens planning verloopt. Je bent het interne aanspreekpunt voor problemen en verstoringen bij het lossen en laden. Samen met de onderhoudsorganisatie en de IT afdeling los je acute problemen met het automatisch equipment op. Je werkt en rapporteert in de daarvoor bestemde geautomatiseerde terminal systemen (TOS).

Functie-eisen

  •  Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in logistieke (operationele) richting;
  •  Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie binnen of buiten de havenlogistiek;
  •  Kennis van geautomatiseerde terminalsystemen is een pre (Navis Sparcs-Express, TBA Teams);
  •  Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift;
  •  Je bent een communicatieve en stressbestendige teamspeler die resultaatgericht, probleemoplossend en klantgericht te werk gaat;
  • Je bent bereid om in een twee ploegendienst te werken en mogelijk in de toekomst in een volcontinu dienst.

Aanbod

RWG biedt je een unieke ervaring. Je hebt de mogelijkheid om mee te bouwen aan de meest efficiënte, duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld. Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden biedt RWG je de kans om jezelf te ontwikkelen. RWG biedt gerichte opleidingen om met de meest geavanceerde technologie te leren werken. In een gedegen inwerkperiode leer je de ins en outs van de terminal. Het meeste leer je al doende. RWG geeft je alle ruimte om je de werkzaamheden eigen te maken en je wordt uitgenodigd om mee te denken over je eigen ontwikkeling.

Een pre-employment screening, inclusief het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), maakt onderdeel uit van de procedure.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt solliciteren via onderstaande link. Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief.

Solliciteer nu