Technisch Specialist WTB

Functie

Binnen de afdeling Engineering ben jij de Werktuigbouwkundig Technisch Specialist. Samen met de Maintenance Engineer analyseer je de voorkomende storingen en optimaliseer je het onderhoudsconcept. Ook kom je met verbetervoorstellen (modificaties, aanpassen werkmethodes, etc.) om de prestatie van met name het equipment maar ook WTB-installaties op de terminal te verhogen of de kosten te verlagen. Voor de storingsdienst en de onderhoudsafdeling ben je een vraagbaak in geval van complexe technische zaken en overleg je eventueel met externe specialisten van de fabrikant. Verder lever je als Technisch Specialist WTB een inhoudelijke bijdrage aan diverse technische projecten. Met jouw analytische en probleemoplossende vermogen kom je met adequate oplossingen. Vanuit je kennis geef je gevraagd en ongevraagd advies.

Functie-eisen

• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau: bij voorkeur een afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde;
• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen een onderhoudsafdeling;
• Kennis van haven equipment of vergelijkbaar materieel is een pré;
• Je hebt een hoge mate van zelfstandig en gaat pro-actief te werk;
• Je bent analytisch, resultaatgericht en je kunt prioriteiten stellen en risico’s juist inschatten;
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt makkelijk schakelen met diverse techneuten;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift, kennis van de Duitse taal is een pré;  
• Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

Aanbod

RWG biedt je een unieke ervaring. Je komt werken op de meest efficiënte, duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld. Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden biedt RWG je de kans om jezelf te ontwikkelen. RWG biedt gerichte opleidingen om met de meest geavanceerde technologie te leren werken. Tijdens een inwerkperiode leer je de ins en outs van de terminal. Het meeste leer je al doende. RWG geeft je alle ruimte om je de werkzaamheden eigen te maken en je wordt uitgenodigd om mee te denken over je eigen ontwikkeling.

Een pre-employment screening, inclusief het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), maakt onderdeel uit van de procedure.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature, dan nodigen we je van harte om te solliciteren. Je kunt solliciteren via de button “solliciteer nu” . Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief.

Solliciteer nu