Supervisor Engineering support

Functie

Als Supervisor Engineering Support werk je nauw samen binnen de engineering afdeling. In deze functie rapporteer je aan de Engineering Manager.

Binnen een 24x7 omgeving geef je direct leiding aan een team van specialisten. Je draagt zorg voor best practise in engineering, ontwerp en assetmanagement processen en standaardisering. Tevens ben je verantwoordelijk voor betrouwbaarheids- en garantiestudies van materieel. Samenwerking met de technische supervisors van de overige teams is noodzakelijk voor jou om het proces zo efficiënt en goed mogelijk te laten verlopen. Tevens ben je continu bezig met het aanbrengen van verbeteringen binnen je eigen team maar ook teamoverschrijdend ben je een goede sparringpartner om mee te bouwen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

Functie-eisen

• Je hebt minimaal een afgeronde Technische HBO opleiding.
• Je hebt sterke affiniteit met techniek binnen een 24/7 organisatie.
• Je hebt minimaal 5 tot 7 jaar ervaring binnen een soortgelijke rol.
• Je hebt uitstekende kennis van equipment maintenance en engineering.
• Je hebt kennis en vaardigheden op het gebied van projectmanagement, budgetvoorbereiding en uitvoering.
• Je hebt kennis van EAMS (enterprise Asset Management System).
• Je bent analystisch zeer sterk en weet dit verbaal en schriftelijk goed te delen en onderbouwen.
• Je bent een manager met sterke communicatieve vaardigheden die nauw contact onderhoudt met operations.

Aanbod

RWG biedt je een unieke ervaring. Je komt werken bij de meest efficiënte, duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld. Bekijk ook onze bedrijfsfilm via https://youtu. be/xJvCwp2Hi1w Als Supervisor Engineering Support bieden wij jou een fulltime dienstverband aan en werk je gedurende kantoortijden op de containerterminal, locatie Maasvlakte 2 te Rotterdam. Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden biedt RWG je de kans om jezelf te ontwikkelen.

Sollicitatie

Is bovenstaande vacature jou op het lijf geschreven en wil jij ook meebouwen aan het succes van RWG? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via onderstaande link "solliciteer nu". Wij zien jouw CV met motivatiebrief graag tegemoet.

Solliciteer nu