Open Sollicitatie Operations

Functie

De ultramoderne en zeer geavanceerde containerterminal van Rotterdam World Gateway (RWG) zorgt op Maasvlakte 2 voor een zo efficiënt mogelijke op- en overslag van containers. Seamless access to Europe: een naadloze doorvoer van containers uit de hele wereld naar consumenten en industrieën in Europa. En omgekeerd.

Bij RWG maak je deel uit van de meest duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld. RWG heeft alles in huis om de nieuwste generatie containerschepen zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk af te handelen en is een inspirerend voorbeeld voor andere landen en bedrijven. RWG is een internationaal consortium dat bestaat uit terminaloperator DP World en vier wereldwijd opererende rederijen, APL, MOL, HMM en CMA CGM.

De afdeling Operations is verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten op de terminal. Het operationele proces start met de order- en informatieverwerking van onze klanten, gevolgd door het plannen van resources, zoals de kadekranen, de stapelkranen en het personeel. Tijdens de uitvoering wordt het operationele proces aangestuurd, waaronder het lossen en laden van schepen, treinen en trucks. Afronding van het operationele proces vindt plaats door middel van rapportage richting klanten en interne partijen.

Voor onze afdeling zijn wij regelmatig op zoek naar specialisten met een achtergrond in het operationele hart van de organisatie.

Enkele functies waar wij regelmatig nieuwe collega’s voor zoeken zijn:
• Dispatchers
• Remote Operators
• Vessel, Rail, Barge Planners
• Operationeel Coordinatoren

Functie-eisen

• Ruime ervaring binnen en bovengenoemde afdeling bij voorkeur in een 24/7 omgeving.
• Je hebt technisch inzicht en snapt hoe een operationele organisatie in elkaar zit.
• Je bent zeer collegiaal en weet door middel van jouw houding en gedrag mensen te motiveren om volgens de richtlijnen en procedures te werken
• Je bent loyaal, flexibel en communicatief sterk.

Aanbod

RWG biedt je een unieke ervaring. Je hebt de mogelijkheid om mee te bouwen aan de meest efficiënte, duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld. Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden biedt RWG je de kans om jezelf te ontwikkelen. RWG biedt gerichte opleidingen om met de meest geavanceerde technologie te leren werken. In een gedegen inwerkperiode leer je de ins en outs van de terminal. Het meeste leer je al doende. RWG geeft je alle ruimte om je de werkzaamheden eigen te maken en je wordt uitgenodigd om mee te denken over je eigen ontwikkeling.

 

Sollicitatie

Wil jij dat jouw gegevens in ons bestand opgenomen worden zodat we in de toekomst contact met je kunnen opnemen? Upload dan je cv en motivatiebrief. 

Solliciteer nu