Open Sollicitatie Engineering

Functie

De ultramoderne en zeer geavanceerde containerterminal van Rotterdam World Gateway (RWG) zorgt op Maasvlakte 2 voor een zo efficiënt mogelijke op- en overslag van containers. Seamless access to Europe: een naadloze doorvoer van containers uit de hele wereld naar consumenten en industrieën in Europa. En omgekeerd.

Bij RWG maak je deel uit van de meest duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld. RWG heeft alles in huis om de nieuwste generatie containerschepen zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk af te handelen en is een inspirerend voorbeeld voor andere landen en bedrijven. RWG is een internationaal consortium dat bestaat uit terminaloperator DP World en vier wereldwijd opererende rederijen, APL, MOL, HMM en CMA CGM.

De afdeling Engineering is verantwoordelijk voor een optimale beschikbaarheid en inzet van het equipment en de civiele faciliteiten op de terminal. De afdeling zorgt voor het onderhoud van de kadekranen, de automatische stapelkranen, de translifters en al het andere equipment. Maar de afdeling zorgt ook voor de ontwikkeling, de inkoop en de installatie van het equipment. De facilitaire zaken (lees: huishoudelijke zaken) zijn ook ondergebracht bij de afdeling Engineering.

Voor onze afdeling zijn wij regelmatig op zoek specialisten met een achtergrond in de elektrotechniek, maintenance, automation en/of projectmanagement binnen technische projecten. Enkele functies waar wij regelmatig nieuwe collega’s voor zoeken zijn:

• Storingsmonteurs/Electrical Engineers
• Technisch Specialisten
• Lead Engineers
• Projectmanagers (bv. Electrotechnisch of Civiel)

Functie-eisen

• Je hebt minimaal een afgeronde Technische MBO of HBO opleiding (bv. Electrotechniek)
• Ruime ervaring binnen een bovengenoemde afdeling, bij voorkeur in een 24/7 omgeving
• Je hebt kennis en vaardigheden op het gebied van projectmanagement, budgetvoorbereiding en/of uitvoering
• Je bent analytisch zeer sterk en weet dit verbaal en schriftelijk goed te delen en onderbouwen
• Je bent iemand die een positieve uitstraling heeft en dit over weet te brengen op zijn collega’s

Aanbod

RWG biedt je een unieke ervaring. Je hebt de mogelijkheid om mee te bouwen aan de meest efficiënte, duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld. Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden biedt RWG je de kans om jezelf te ontwikkelen. RWG biedt gerichte opleidingen om met de meest geavanceerde technologie te leren werken. In een gedegen inwerkperiode leer je de ins en outs van de terminal. Het meeste leer je al doende. RWG geeft je alle ruimte om je de werkzaamheden eigen te maken en je wordt uitgenodigd om mee te denken over je eigen ontwikkeling.

Sollicitatie

Wil jij dat jouw gegevens in ons bestand opgenomen worden zodat we in de toekomst contact met je kunnen opnemen? Upload dan je cv en motivatiebrief. 

Solliciteer nu