Storingsmonteur (Elektrisch)

Functie

Voor de onderhoudsorganisatie van het equipment op de containerterminal zoeken wij regelmatig startende als ervaren storingsmonteurs. Als monteur heb je een elektrotechnische achtergrond. In ploegendienst verricht je controle-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan mechanische en elektrotechnische installaties. Je analyseert problemen en je zoekt structurele oplossingen voor deze problemen zodat het equipment wordt geoptimaliseerd.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding MTS/MBO Elektrotechniek of gelijkwaardig hieraan
  • Je hebt 0 tot 5 jaar ervaring als storings- en/of onderhoudsmonteur
  • Je hebt interesse in Vermogenselektronica en PLC Techniek
  • Je hebt affiniteit met haven equipment en automatisering
  • Je bent sociaal, communicatief en beheerst de Nederlandse taal uitstekend
  • Het is een pre wanneer je (technisch) Engels kunt lezen
  • Je bent een teamspeler, zelfstandig, flexibel, proactief en klantgericht

Aanbod

RWG biedt je een unieke ervaring. Je hebt de mogelijkheid om mee te bouwen aan de meest efficiƫnte, duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld. Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden biedt RWG je de kans om jezelf te ontwikkelen. In een gedegen inwerkperiode leer je de ins en outs van de terminal. Het meeste leer je al doende. RWG geeft je alle ruimte om je de werkzaamheden eigen te maken en je wordt uitgenodigd om mee te denken over je eigen ontwikkeling. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature, dan nodigen we je van harte om te solliciteren. Wij zullen jouw gegevens in ons bestand opnemen en contact met jou opnemen indien er mogelijkheden binnen de afdeling ontstaan. Je kunt solliciteren via onderstaande link. Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief.

Solliciteer nu