Frontdesk Service Medewerker

Functie

Als Frontdesk Service Medewerker werk je nauw samen in een klein team. In deze functie rapporteer je aan de Supervisor Technical Support en Engineering.
Binnen een 24x7 omgeving ben je verantwoordelijk voor het aannemen, het registreren en het analyseren van alle incidenten vanuit de productie omgeving. Het betreffen uiteenlopende incidenten op het gebied van Terminal Equipment. Zo kan er een Server probleem zijn, maar ook een kraan die stil staat. Vanuit de rol als Frontdesk Service Medewerker zorg je ervoor dat de meldingen aan de juiste afdelingen worden gekoppeld. Daarnaast escaleer je naar externe partijen als de interne afdeling het incident niet zelf kan oplossen, volgens de Service Level Agreements. Je communiceert tijdig en duidelijk over de status van incidenten.Tot slot is het monitoren van systemen een kritisch onderdeel van je werkzaamheden.

Functie-eisen

• Je hebt minimaal een afgeronde Technische MBO opleiding niveau 3
• Je hebt sterke affiniteit met techniek
• Je hebt 0 tot 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift
• Je bent een communicatieve teamspeler, pro-actief, stressbestendig, resultaatgericht en representatief    
• Je werkt in een dag-avonddienst maar bent bereid om in ploegendiensten te werken (24x7)

Aanbod

RWG biedt je een unieke ervaring. Je komt werken op de meest efficiënte, duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld.

De functie zal ingevuld worden voor de duur van 1 jaar op uitzendbasis.

Sollicitatie

Is deze vacature jou op het lijf geschreven en wil jij ook meebouwen aan het succes van RWG? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via onderstaande link "solliciteer nu". Wij zien jouw CV met motivatiebrief graag tegemoet.

Solliciteer nu