Remote Operator

Functie

Als Remote Operator begeleid je vanuit een kantooromgeving de kade- en stapelkranen op de terminal bij het uitvoeren van alle containerhandelingen. Hierbij werk je conform procedures die het resultaat en vooral de veiligheid garanderen. In de functie werk je samen met collega’s die zich bezig houden met de overige werkzaamheden op de terminal.

Je houdt toezicht op de automatische handelingen van de kranen en wanneer er problemen zijn, neem je contact op met de aansturingsafdeling om samen naar een oplossing te zoeken. Als Remote Operator lever je zo een bijdrage aan het efficiënt en effectief overslaan van containers en zorg je ervoor dat bij  problemen het terminalproces niet of nauwelijks vertraagt.

Je werkt binnen een (zelfsturend) team van Remote Operators dat afhankelijk van de drukte op de terminal kan verschillen in grootte. Binnen dit team werk je vanuit een zelfstandige werkhouding, waarbij je onderling in goed overleg afstemt en anticipeert op te verrichten werkzaamheden.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO 3 niveau
  • Verantwoordelijk en zelfstandig
  • Technisch en ruimtelijk inzicht
  • Sterk concentratievermogen
  • Stressbestendig en accuraat
  • Bereid om in ploegendiensten te werken (in eerste instantie dag/avond)
  • Kennis van Engelse taal in woord en geschrift

Aanbod

De functie biedt de mogelijkheid om te werken op één van de modernste terminals ter wereld. Je speelt een belangrijke rol in het proces en in de ontwikkeling daarvan. Je volgt een praktijkgerichte opleiding, zodat je de functie van Remote Operator goed kan uitvoeren. De opleiding wordt afgesloten met een examen. Om in aanmerking te komen voor deze functie maakt een selectie assessment deel uit van het selectieproces. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is tevens een vereiste.

De functie zal in eerste instantie worden uitgevoerd in C-dienst (dag/avond). In de toekomst zal bepaald worden of dit opgeschaald wordt naar een E-dienst (volcontinu).

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature, dan nodigen we je van harte om te solliciteren. Je kunt solliciteren via onderstaande link. Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief.

Solliciteer nu