Vacatures

Wij staan open voor nieuw talent dat ons team kan versterken. Hieronder staan onze openstaande vacatures vermeld. Als je interesse hebt in een vacature, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt solliciteren door in de functiebeschrijving te klikken op de button ‘solliciteren’. Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via recruitment@rwg.nl.

 

Staat je vacature er niet bij, stuur ons dan een open sollicitatie 

Werken bij RWG

    
 • “ Ik zorg voor een efficiënt logistiek transport op de terminal door systemen te monitoren. Geen dienst is hetzelfde en dat maakt het interessant. ”

  ‐ Jeffrey, Dispatcher

  “ Ik zorg voor een efficiënt logistiek transport op de terminal door systemen te monitoren. Geen dienst is hetzelfde en dat maakt het interessant. ”

  ‐ Jeffrey, Dispatcher

 • “ Bij een storing kom ik direct in actie. Om de storing op te lossen heb je veel specifieke kennis nodig. Bij RWG krijg ik de juiste opleiding. ”

  ‐ Michael, Electrical Engineer

  “ Bij een storing kom ik direct in actie. Om de storing op te lossen heb je veel specifieke kennis nodig. Bij RWG krijg ik de juiste opleiding. ”

  ‐ Michael, Electrical Engineer

 • “ Ik registreer en monitor alle storingen en werk nauw samen met de Technische Dienst en IT. Ook geef ik werkvergunningen af. Een afwisselende baan! ”

  ‐ Johan, Frontdesk Service Assistant

  “ Ik registreer en monitor alle storingen en werk nauw samen met de Technische Dienst en IT. Ook geef ik werkvergunningen af. Een afwisselende baan! ”

  ‐ Johan, Frontdesk Service Assistant

 • “ Ik ben het aanspreekpunt voor IT vragen of problemen op de werkplek. Het geeft mij voldoening om collega’s te helpen. Mijn werk wordt gewaardeerd. ”

  ‐ Yuri, IT Desktop Engineer

  “ Ik ben het aanspreekpunt voor IT vragen of problemen op de werkplek. Het geeft mij voldoening om collega’s te helpen. Mijn werk wordt gewaardeerd. ”

  ‐ Yuri, IT Desktop Engineer

 • “ De IT wereld staat nooit stil, net zo min als RWG. Ik controleer en verbeter dagelijks onze IT infrastructuur. De dynamiek bij RWG spreekt mij aan. ”

  ‐ Tim, IT System Engineer

  “ De IT wereld staat nooit stil, net zo min als RWG. Ik controleer en verbeter dagelijks onze IT infrastructuur. De dynamiek bij RWG spreekt mij aan. ”

  ‐ Tim, IT System Engineer

 • “ Als scheepsplanner plan ik de laad- en losvolgorde van containers in het terminalsysteem. Dit is soms een flink uitdagende puzzel. ”

  ‐ Peter, Senior Vessel Planner

  “ Als scheepsplanner plan ik de laad- en losvolgorde van containers in het terminalsysteem. Dit is soms een flink uitdagende puzzel. ”

  ‐ Peter, Senior Vessel Planner

 • “ Door de ploegendienst op de afdeling Data Control & Gate ben ik vrij als veel anderen werken. Hierdoor kan ik flexibel werk en privé combineren. ”

  ‐ Naomi, Administration Officer

  “ Door de ploegendienst op de afdeling Data Control & Gate ben ik vrij als veel anderen werken. Hierdoor kan ik flexibel werk en privé combineren. ”

  ‐ Naomi, Administration Officer