Staat je vacature er niet bij, stuur ons dan een open sollicitatie 

Werken bij RWG

    
 • “ Ik zorg voor een efficiënt logistiek transport op de terminal door systemen te monitoren. Geen dienst is hetzelfde en dat maakt het interessant. ”

  ‐ Jeffrey, Dispatcher

  “ Ik zorg voor een efficiënt logistiek transport op de terminal door systemen te monitoren. Geen dienst is hetzelfde en dat maakt het interessant. ”

  ‐ Jeffrey, Dispatcher

 • “ Bij een storing kom ik direct in actie. Om de storing op te lossen heb je veel specifieke kennis nodig. Bij RWG krijg ik de juiste opleiding. ”

  ‐ Michael, Electrical Engineer

  “ Bij een storing kom ik direct in actie. Om de storing op te lossen heb je veel specifieke kennis nodig. Bij RWG krijg ik de juiste opleiding. ”

  ‐ Michael, Electrical Engineer

 • “ Ik registreer en monitor alle storingen en werk nauw samen met de Technische Dienst en IT. Ook geef ik werkvergunningen af. Een afwisselende baan! ”

  ‐ Johan, Frontdesk Service Assistant

  “ Ik registreer en monitor alle storingen en werk nauw samen met de Technische Dienst en IT. Ook geef ik werkvergunningen af. Een afwisselende baan! ”

  ‐ Johan, Frontdesk Service Assistant

 • “ Ik ben het aanspreekpunt voor IT vragen of problemen op de werkplek. Het geeft mij voldoening om collega’s te helpen. Mijn werk wordt gewaardeerd. ”

  ‐ Yuri, IT Desktop Engineer

  “ Ik ben het aanspreekpunt voor IT vragen of problemen op de werkplek. Het geeft mij voldoening om collega’s te helpen. Mijn werk wordt gewaardeerd. ”

  ‐ Yuri, IT Desktop Engineer

 • “ De IT wereld staat nooit stil, net zo min als RWG. Ik controleer en verbeter dagelijks onze IT infrastructuur. De dynamiek bij RWG spreekt mij aan. ”

  ‐ Tim, IT System Engineer

  “ De IT wereld staat nooit stil, net zo min als RWG. Ik controleer en verbeter dagelijks onze IT infrastructuur. De dynamiek bij RWG spreekt mij aan. ”

  ‐ Tim, IT System Engineer

 • “ Als scheepsplanner plan ik de laad- en losvolgorde van containers in het terminalsysteem. Dit is soms een flink uitdagende puzzel. ”

  ‐ Peter, Senior Vessel Planner

  “ Als scheepsplanner plan ik de laad- en losvolgorde van containers in het terminalsysteem. Dit is soms een flink uitdagende puzzel. ”

  ‐ Peter, Senior Vessel Planner

 • “ Door de ploegendienst op de afdeling Data Control & Gate ben ik vrij als veel anderen werken. Hierdoor kan ik flexibel werk en privé combineren. ”

  ‐ Naomi, Administration Officer

  “ Door de ploegendienst op de afdeling Data Control & Gate ben ik vrij als veel anderen werken. Hierdoor kan ik flexibel werk en privé combineren. ”

  ‐ Naomi, Administration Officer