BBL Leerplaats Electrical Engineer (Storingsmonteur)

Functie

Voor de onderhoudsorganisatie van het equipment op de containerterminal zoeken wij 5 Leerling Electrical Engineers/Storingmonteurs die de BBL opleiding Electrotechniek volgen. Als aankomend monteur volg je een BBL opleiding richting Elektrotechniek of ga je deze in het nieuwe leerjaar volgen.

RWG is erkend leerbedrijf voor de opleidingen met CREBO nummer: 25304, 25297 en 25309. Indien je een andere Elektrotechnische opleiding volgt, dan komen wij ook graag met je in contact. Voor meer informatie over de inhoud van de opleiding, toelatingseisen en kosten verwijzen wij je graag naar www.techniekcollegerotterdam.nl 

Tijdens het werken op onze geautomatiseerde containerterminal verricht je controle-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan mechanische en elektrotechnische installaties. Dit alles uiteraard onder begeleiding van zeer ervaren collega's. Je analyseert problemen en je zoekt structurele oplossingen voor deze problemen zodat het equipment wordt geoptimaliseerd.

Idealiter zoeken wij kandidaten hun volledige BBL opleidingstraject bij ons willen volgen en wellicht een toekomst binnen RWG voort te zetten. 

Functie-eisen

Je gaat starten of bent gestart met een BBL opleiding richting Elektrotechniek (CREBO nummer 25304, 25297 of 25309);

Je bent bereidt bereidt om in een vol-continudienst/5 ploegenrooster te werken;

Je hebt interesse in vermogenselektronica en PLC Techniek;

Je hebt affiniteit met haven equipment en automatisering;

Je vindt het interessant om naast je opleiding RWG gerichte cursussen te volgen, denk aan o.a. AGV-techniek,

Je bent een gezellige collega, flexibel, een aanpakker en klantgericht;

Je kunt onze terminal op eigen gelegenheid bereiken, er is geen openbaar vervoer.

Aanbod

RWG biedt je een unieke leerervaring. Je hebt de mogelijkheid een kijkje te nemen bij de meest efficiƫnte, duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld. RWG geeft je alle ruimte om je de werkzaamheden eigen te maken en je goed te begeleiden.

RWG biedt je een leer-/werkcontract aan met het wettelijk fulltime minimum loon + 30% ploegentoeslag + 8% vakantiegeld. Daarnaast ontvang je ook vakantiedagen en een reiskostenvergoeding. De kosten van de BBL opleiding zijn voor rekening van de kandidaat.

RWG hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. Iedere kandidaat is meer dan welkom om op deze vacature te solliciteren.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature, dan nodigen we je van harte om te solliciteren. Je kunt solliciteren via onderstaande link. Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.

Apply now