BBL Leerplaats Electrical Engineer (Storingsmonteur)

Functie

Voor de onderhoudsorganisatie van het equipment op de containerterminal zoeken wij 5 Leerling Electrical Engineers/Storingmonteurs die de BBL opleiding Electrotechniek volgen. Als aankomend monteur volg je een eletrotechnische opleiding of ga je in het nieuwe leerjaar volgen. Gedurende het opleidingstraject  verricht je controle-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan mechanische en elektrotechnische installaties. Dit alles uiteraard onder begeleiding van zeer ervaren collega's. Je analyseert problemen en je zoekt structurele oplossingen voor deze problemen zodat het equipment wordt geoptimaliseerd. Wij zoeken kandidaten die het gehele BBL traject bij ons willen volgen om een toekomst binnen RWG voort te zetten. 

Functie-eisen

  • Je gaat starten met de opleiding BBL MTS/MBO Elektrotechniek of gelijkwaardig hieraan;
  • Je hebt interesse in vermogenselektronica en PLC Techniek en bereidt om in een vol-continudienst/5 ploegenrooster te werken;
  • Je hebt affiniteit met haven equipment en automatisering;
  • Je vindt het interessant om naast je opleiding RWG gerichte cursussen te volgen, denk aan o.a. AGV-techniek,- Je bent een gezellige collega, flexibel, een aanpakker en klantgericht.

Aanbod

RWG biedt je een unieke ervaring. Je hebt de mogelijkheid om mee te bouwen aan de meest efficiĆ«nte, duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld.  RWG geeft je alle ruimte om je de werkzaamheden eigen te maken en je wordt uitgenodigd om mee te denken over je eigen ontwikkeling. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature, dan nodigen we je van harte om te solliciteren. Wij zullen jouw gegevens in ons bestand opnemen en contact met jou opnemen indien er mogelijkheden binnen de afdeling ontstaan. Je kunt solliciteren via onderstaande link. Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief.

Apply now